AMI Mobila – producător de mobilier din lemn și saltele
2024/07/13 19:02:13
Căutați
kontakt
+40 373 806 873

Luni – Vineri 8:00 la 16:00

Your basket
total: 0,00 Lei la plată
Continuați cumpărăturile
Despre firmă

Vă invităm să explorați gama noastră diversificată de produse

Suntem un producător ceh de mobilier și saltele. Încă de la începutul activității noastre am pus accentul pepe satisfacția clienților noștri. Produsele noastre sunt caracterizate de o estetică ridicată, soluții practice și de foarte bună calitate.

Angajamentul nostru neîncetat față de excelență garantează o abordare profesională a fiecărei comenzi. Urmărim în mod sistematic progresele tehnologice și introducem în gama noastră cele mai funcționale soluții.

Nimic nu se compară cu mobila din lemn!

Rezistență și durabilitate

Numai un pat de lemn bine ales va asigura un somn sănătos, în timpul căruia o persoană se poate relaxa și se poate relaxa și... și să se recupereze după o zi lungă. Ami Mobila este un lider în domeniul său, concentrându-se pe în producția de mobilier din lemn de pin. Oferta noastră este foarte diversă și poate fi găsită nu numai paturi ieftine din lemn de pin pentru dormitor, dar și alte piese de mobilier și alte accesorii din acest lemn.

Dulapuri spațioase și cutii, rafturi, comode și multe alte modele pe care le puteți pot fi combinate în orice număr de unități diferite. Mobilier din lemn natural este foarte puternic și confortabil să fie utilizate și întreținute.

Natură

Prin urmare, atunci când cumpărați, puteți fi siguri că este o investiție pe termen lung. pentru o perioadă lungă de timp. În prezent, multe companii aleg calea cea mai puțin rezistentă și folosesc lemnul pentru producția de mobilier și să nu folosească materiale naturale, ci înlocuitori modificați ai acestora. Din păcate, acest lucru are un impact asupra calității acestui

Specialiștii de la Ami Mobila se asigură că gama de produse ale companiei numai produse de înaltă calitate. Fiecare pat și alte articole oferite de Ami Mobila au fost descrise în detaliu. În descrierile adăugate la produse veți găsi toate informațiile importante despre produsul.

Categoria de paturi este împărțită în subcategorii în funcție de dimensiunea patului. Credem că acest lucru vă va facilita și mai mult căutarea produsului potrivit. În cazul pentru orice întrebări, vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau telefonic.

Verificări

Pentru siguranța dumneavoastră și pentru îmbunătățirea continuă a gamei noastre, produsele noastre sunt certificate și îndeplinesc aprobările de calitate și siguranță: OEKO-TEX Standard-100, PSC, FSC și PZH.

Acestea sunt afișate în subsolul paginii.

Transport

Efectuăm livrări în toată țara prin intermediul firmelor de curierat și al firmelor de transport specializate. Firma noastră are o vastă experiență în domeniul serviciilor logistice în țară și în străinătate. Vom livra comanda la adresa indicată rapid și eficient, indiferent de dimensiuni și distanța.

Vezi metodele de livrare
sus
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a paginii
Sklep internetowy Shoper Premium